Www datinglah com Web camchatlive

Just check semula UPT then akan kirakan berapa weeks dah kita pregnant.. Bila salah bagi tarikh, estimate due date (EDD) akan jadi lewat pulak...

Nasib baik ada kawan dia yang berdekatan, dapatlah hantar bantuan. Lauk kenduri sedap pulak tu, memang fokus lah aku duduk kat meja rombongan lelaki. (Ala tgk gambar je, bukan kena pegangkan) hahahahaha.... Rai ikut cakap husband sebab dia dah pernah buat posting O&G di Hospital Seremban.... Sebuah Lagi Karya Daripada Penulis Novel SUAMI YANG KUBENCI – Terbitan Karyseni BAB 11 “Macamana? Lelaki yang berdiri sambil memeluk tubuh itu baru sahaja selesai menghidupkan api pada deretan pelita-pelita buluh yang dipacak di halaman rumah.